Hello? Is it me we’re looking for? Per half januari ga ik het warme nestje van Uncover verlaten. Het waren 6 trouwe jaren en ik heb het bedrijf zien mogen ontpoppen in een bloeiende en creatieve business. Ik kwam binnen als illustrator en vertrek als store manager. Ik heb een mooie carrière vlucht gemaakt maar nu is het tijd om uit te vliegen naar een nieuw avontuur. Eerste stop Azië en in mei 2020 weer terug om opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Ik zal jullie nooit vergeten, Uncover blijft een speciaal plekje hebben in mijn hart. Wat een geweldige club aan creatievelingen en vakmensen.

Klanten waar wij toffe maatwerk graveringen en personalisatie events voor hebben mogen maken/organiseren: Hema, Lowlands, Adidas, Bijenkorf, Rituals, Nike, Sony, Tesla, Ace & Tate en Lowlander Botanical Beers. Shout out naar alle mooie merken die ons deze kansen hebben gegeven.

Dus ja, nu staat er een vacature open voor nieuwe store manager per januari/februari. Meer informatie hierover vind je hier: https://uncover.homerun.co/gezocht-team-manager. Mocht dit je interesse prikkelen, reageer dan en hopelijk spreekt iemand van Uncover Lab je zo spoedig mogelijk.

Liefs,


Lindsey